سب و کارهای اینترنتی چه هنگام می باید برای اخذ نماد اعتماد الکترونیکی اقدام نمایند؟

پس از راه اندازی کامل کسب و کار اینترنتی می باید درخواست نماد اعتماد الکترونیکی را ارائه نمایند.

نماد اعتماد الکترونیکی چیست؟

نشانه‌اي نمادين است که منحصراً توسط مرکز توسعه تجارت الکترونيکي صادر شده و به کسب و کارهاي مجازي (کسب و کار اينترنتي و موبایل) مجاز با هدف ساماندهي، احراز هويت و صلاحيت آنها اعطا مي‌گردد؛ اين نماد پس از بررسي درگاه‌ (وب‌سایت) و احراز هويت و صلاحيت مالک (حقيقي يا حقوقي) آن براي مدت يک سال صادر مي‌گردد.

تفاوت سایت استاتیک و داینامیک در چیست؟

طراحی سایت داینامیک به نوعی طراحی سایت گفته می‌شود که در آن، تمام نیازمندی های یک مشتری بررسی شده و بر اساس آن طرحی انعطاف پذیر طراحی می‌شود و صاحب وب سایت خود می‌تواند بر اساس ضرورت و صلاح دید خود، محتویات سایتش را به صورت Online تغییر دهد.

سایت استاتیک به سایتی گفته می‌شود که در طول حیاتش چندان نیاز به تغییر ندارد، یا اگر هم داشته باشد، از نظر زمانی محدودیتی ندارد. در طراحی سایت استاتیک تمامی مطالب وب سایت به طراح وب ارائه می‌شود و هم زمان با طراحی، مطالب آن نیز در داخل صفحه گنجانده خواهد شد 

آیا باید برند را در عنوان صفحات بکار برد؟

دو فرمت برای استفاده از برند در تایتل صفحه وجود دارد که در ذیل ارائه شده است:

عنوان صفحه 1: برند | کلمات کلیدی اولیه – کلمه کلید ثانویه

عنوان صفحه 2: کلمات کلیدی اولیه – کلمه کلید ثانویه | برند

اگر برند شما معروف است از فرمت عنوان صفحه 1 استفاده کنید. اما در صورتیکه برند ناشناخته‌ای دارید بهتر است که از فرمت دوم استفاده شود.

اما باید به این نکته توجه داشته باشید که شما می‌تواند عنوان برند را کلا از تایتل صفحات حذف نمایید، که این بستگی به هدف شما دارد.

به عنوان مثال اگر تمرکز اصلی شما روی برند باشد از آن استفاده و در غیر این صورت از آن استفاده نکنید.

مواردی که بایستی در طراحی وب سایت موفق رعایت نماییم به صورت خلاصه چیست؟

سایت خود را برای دستگاه های موبایل، بهینه سازی کنید.

حدود 20 درصد از کل ترافیکی که به وب سایت شما می آیند، از طریق دستگاه های موبایل می باشند. طراحی وب سایت واکنش گرا و طراحی وب سایت انطباقی از راه هایی است که سایت ها را در انواع صفحه نمایش ها با سایزهای مختلف، بهتر نمایش می دهد. همیشه وب سایت خود را در مرورگرهای مختلف چک کنید تا مطمئن شوید که برای بازدیدکنندگان تجربه ای مناسب را رقم خواهید زد. یک رابط کاربری مناسب با پتانسیل بالا طراحی کنید که در دستگاه های مختلف با هیچ مشکلی، به نمایش در آید.

از رسانه های اجتماعی استفاده کنید.

استفاده از رسانه های اجتماعی و ادغام شدن با آن ها جزئی از هسته های اصلی هر پروژه طراحی وب سایت می باشد. به این وسیله می توانید در حالی که رابط کاربری خوبی را حفظ می کنید، استراتژی های بازاریابی و سئو را افزایش دهید. کاربران انتظار دارند که آیکون های مربوط به اشتراک گذاری در شبکه های Twitter ، Facebook و . . . را در صفحه اصلی شما ببینند. پس برای طراحی وب سایت، این عناصر اجتماعی از نکات حساس و بسیار ضروری است.

در صفحه اصلی سایت خود گزینه ثبت نام ایمیل را قرار دهید.

در ارتباط بودن با مشتریان باید جزء اولین سیاست های کاری شما در طراحی وب سایت باشد. بازدیدکنندگان دوست دارند که با شما در ارتباط باشند و چیزی که شما می گویید را بشنوند. حتی اگر هنوز آماده خرید نیستند.

در این صورت وجود یک بازاریابی ایمیلی منظم، ایده آل خواهد بود. با این کار، سایت شما در ذهن آنها حفظ شده و کمک می کند که با آن ها در ارتباط باشید. پس یک فرم ثبت نام در صفحه اصلی سایت خود قرار دهید تا بتوانید پتانسیل خرید خود را بالا ببرید.

 مواردی که ذکر شد، نکات پایه ای است که باید در هنگام طراحی وب سایت، لحاظ شوند. و ما به تمام مشتریان خود در جلسه مشاوره بهینه سازی اعلام می نماییم

رایج ترین اصطلاحات در طراحی سایت را به همراه مفهوم شرح مینمایید؟

- Web Page یا صفحه‌ی وِب:

به مجموعه ای از تصاویر و نوشته‌ها که به صورت یک صفحه از طریق اینترنت قابل دسترسی می‌باشند ، صفحه وب می‌گویند .

 

- Web Site یا وب سایت- سایت:

پایگاهی بر روی فضای مجازی اینترنت ، شامل مجموعه ای از صفحات وب است. که توسط آدرس مخصوصی (Domain) از طریق اینترنت قابل دسترسی می‌باشند. این صفحه‌ها می‌تواند حاوی اخبار، تصاویر ، اطلاعات علمی و تجاری ، تبلیغات و … باشد.

 

- Domain یا نام دامنه:

نام بین‌المللی مخصوصی که برای هر وب سایت ثبت می‌شود و به عنوان آدرس آن سایت محسوب می‌گردد .

 

پسوند دامنه: 

یا به اصطلاح انگلیسی آن Domain Extention که در واقع بخش انتهایی آدرس دامنه را شامل می شود. پسوند های دامنه معمولا بیانگر زمینه فعالیت یا محل فعالیت وبسایت هستند. از متداولترین پسوندهای دامنه می توان به .com و .net یا .org اشاره کرد همچنین از پسوندهای دامنه که محل فعالیت را مشخص می سازند می توان پسوند دامنه ایران .ir را مثال زد. پسوند هایی هم که زمینه فعالیت وبسایت را مشخص می کنند مثل .edu یا .gov که به ترتیب بیانگر فعالیت آموزشی و فعالیت دولتی هستند.

 

زیردامنه (sub domain) یا پسوند دامنه :

در واقع بخش ابتدایی آدرس دامنه هستند. به عنوان مثال www. خود یک زیردامنه محسوب می شود که البته از آنجا که زیردامنه پیش فرض برای دامنه ها در نظر گرفته شده وارد کردن و یا وارد نکردن آن بصورت پیش فرض تفاوتی نخواهد داشت. زیردامنه ها ممکن است خود وبسایت های متفاوتی باشند. مثلا سرویس دهنده های وبلاگ از زیردامنه ها برای ایجاد وبلاگ های شخصی کاربران استفاده می کنند که هر یک با دامنه اصلی متفاوت است. گاه زیردامنه ها به منظورهای مختلف تعیین می شوند مثلا از آنها برای فروم یا میل باکس استفاده می گردد. گاه هم هر زیر دامنه بیانگر یک زبان سایت است.

 

Web Host میزبان وب:

میزبان وب به کامپیوتری گفته می‌شود که اطلاعات یک یا چند وب سایت بر روی آن قرار می‌گیرد و هنگامی که کاربری در مرورگر وب خود ، آدرس سایت مورد نظر را را وارد می‌کند ، مرورگر کامپیوتر شخصی کاربر از طریق خط تلفن و یا آنتن‌های ماهواره‌ای با وب سرور ( Web Server ) که بر روی آن میزبان نصب شده است ارتباط برقرار نموده و صفحات مورد نظر را به نمایش در می‌آورد .

 

 Web Server یا وب سرور:

به نرم افزاری گفته می‌شود که بر روی کامپیوتر میزبان نصب شده و صفحات وبِ درخواستی مرورگرهای وب را برای آنها ارسال می‌نماید. البته اغلب از میزبان وب به عنوان وب سرور نام برده می‌شود که این از نظر تکنیکی صحیح نمی‌باشد.

 

Static Page یا صفحه‌ی ثابت:

صفحه‌ی وبی می‌باشد که مطالب داخل آن برای مراجعه کننده ثابت هستند وهمچنین برای تمام کاربران اینترنت به یک صورت نمایش داده می‌شوند .

 

 Dynamic Page یا صفحه‌ی پویا:

به صفحه‌ی وبی گفته می‌شود که مطالب و محتویات آن متغیر هستند و به درخواست کاربران در آن‌ها اطلاعات متفاوتی نمایش داده شده و نیز امکان وارد کردن اطلاعاتی توسط کاربران اینترنت در آن‌ها میسر می‌باشد . برای تولید این صفحه‌ها نیاز به برنامه نویسی‌های خاصی می‌باشد.

 

- Home Page یا صفحه اصلی:

صفحه‌ی اصلی و ابتدایی یک وب سایت که بازدید کننده وب سایت آن را در ابتدا مشاهده می‌نماید. این صفحه شامل ، اخبار مهم ، تصاویر اولیه ، پیوندهایی به بخش های مختلف آن سایت و نیز پیوند‌هایی به سایت‌های دیگر و یا تبلیغات دارنده‌ی وِب سایت می‌باشد.

 

- Intro یا اینترو:

انیمیشنی است که در ابتدای وب سایت جهت جذاب تر شدن ، تاثیر تبلیغاتی بیشتر و خوش آمد گویی به کاربران نمایش داده می‌شود .

 

- Flash Site یا سایت فلش:

وب سایتی است که به شکل کامل و یا در بعضی از بخش‌ها با استفاده از صدا ، انیمیشن و … توسط نرم‌افزارهای خاصی ساخته می‌شود .

 

- HTML یا اچ تی ام ال:

HTML در حقیقت زبان اصلی در طراحی وب و پل ارتباطی بین طراح و مرورگر وب است. امروزه از نسخه جدیدتر HTML که XHTML نام دارد استفاده می‌شود. با استفاده از کدنویسی صحیح و استاندارد XHTML، می‌توان اطمینان داشت که وب‌سایت طراحی شده در مرورگرهای مختلف با کمترین مشکلات نمایش داده خواهد شد.

 

- CSS یا سی اس اس:

CSS ابزاریست جهت قالب‌بندی، رنگ‌بندی و ایجاد جلوه‌های تصویری و گرافیکی در صفحات HTML. استفاده از CSS اعمال تغییرات جدید گرافیکی را برای دارنده وب‌سایت بسیار آسان می‌کند.


اصطلاحات کامل را در این لینک مشاهده نمائید.