مردم به طور معمول تصور می کنند وب هاستینگ به SEO ارتباطی ندارد اما شگف زده خواهید شد وقتی با این  واقعیت مواجه می شوید که سرویس میزبانی وب نقش محوری در افزایش رتبه بندی موتورهای جستجو دارد. در اینجا مطالبی عنوان می شود که لازم است در ذهن نگه دارید:

آپ تایم و داون تایم:
آپ تایم اشاره به مدت زمانی دارد که وب سایت شما آنلاین و فعال است که به خاطر فراهم کننده ی سرویس هاست می باشد. معیار واضحی که شما از فراهم کننده ی سرویس هاستینگ انتظار دارید این است که سایت شما روی وب همواره در حال اجرا باشد; به صورت ۲۴ ساعته و هر هفت روز هفته.
اگر شما یک وب سایت تجارت الکترونیک دارید حتی ۹۹% آپ تایم هم باعث می شود شما بعضی مشتریان خود را از دست بدهید. داون تایم اشاره دارد به مدت زمانی که سایت شما در دسترس نیست. فاکتور دیگری که بر روی رتبه بندی موتور جستجوی شما تاثیر می گذارد، در دسترس بودن وب سایت شماست. موتورهای جستجو و مخصوصا گوگل، مایل نیستند که کاربرانشان را به وب سایتهایی که در دسترس نیستند هدایت کنند.

سرعت وب سایت:
در موتورهای جستجو در حال حاضر سرعت لود صفحات را بیشتر از همه، به الگوریتم های رتبه بندی وابسته می دانند. به عبارت دیگر، موتورهای جستجو وب سایتها را بطور کلی با توجه به سرعت لود، اولویت بندی می کنند و در نتیجه برای رتبه بندی موتورهای جستجو بسیار مهم است.

اگر فراهم کننده ی سرویس میزبانی وب، به شما سیستم های مدیریت محتوا مثل softaculous یا وردپرس که به خوبی برای SEO تنظیم شده است ارائه دهد این می تواند برای انتخاب و استفاده ی آنها، سودمند باشد تا کمک کند به شما در افزایش رتبه بندی موتور جستجویتان. هم چنین چندین اسکریپت SEO وجود دارد که هاستهای وب می توانند برای پکیج های هاستینگشان فراهم کنند. این اسکریپت ها با ابزارهای همراه، به شما کمک می کند برای افزایش کارایی وب سایتهای شما. در اینجا چند مثال از اسکریپت های SEO که شما می توانید استفاده نمایید آمده است:
۱- PHP list
۲- SEO Panel
۳- Open Web Analytics

میزبانی وب اشتراکی ارزانترین پکیج موجود است ولی حداقل کارایی را از دیدگاه SEO دارد. این به این خاطر است که وب سایتها میزبانی می شوند روی سرورهای اشتراکی که یک آدرس IP مشترک دارند. این می تواند از دید موتور جستجوی شما مخفی بماند در نتیجه در رتبه بندی شما را بالا ببرد. گزینه ی دیگر این است که یک هاستینگ VPS انتخاب کنید که شما با پرداخت هزینه ی آن، سرور خود را دارید. داشتن آدرس IP خود شما با منابع اختصاصی و مجزا از دیگر وب سایتها از ویژگی های وی پی اس می باشد.
حال که شما دانستید انواع مختلف محتوای یک وب سایت را و تاثیر آن روی SEO، شما دقیقا می دانید که برای افزایش رتبه در SEO یک عصای جادویی نیاز ندارید. این “باید بدانید” ساده را دنبال کنید و در صورت تمایل تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.