درباره سرعت لود شدن سایت و تاثیر آن بر سئو(شیراز) چه می دانیم؟
 
امروزه که افراد بدنبال راههایی برای دستیابی سریعتر به اطلاعات هستند و ثانیه ها هستند که پیروزی و شکست ما را در انتخاب سایت ما توسط کاربران مشخص می کنند لازم است بر روی بهیود سرعت وب سایت خود تمرکز کنیم . بعلاوه از زمانیکه گوگل اعلام کرد که سرعت بارگزاری صفحات وب را در الگوریتم رتبه بندی خود وارد کرده است اهمیت این موضوع برای وب مسترها پررنگتر شده است.

اگر کاربری سایت شما را برای بازدید انتخاب نماید اما احساس کند وب سایت به آهستگی لود میشود،ممکن است حتی همین یک ثانیه تاخیر سبب شود تا صفحه را ببندند و به وب سایت دیگری مراجعه نمایند.

بنابراین سرعت سایت یکی از مهمترین کلیدهای سئو میباشد.

 

در این مقاله سعی داریم راهکارهایی برای افزایش سرعت وب سایت  به شما ارائه دهیم:

1- بررسی سرعت بارگذاری فعلی صفحات وب سایتتان

در اینجا نخستین کاری که باید انجام دهید ،اینست که سرعت کنونی سایتتان را آنالیز نمائید تا بتوانید بعد از تغییرات متوجه بهبود سرعت لود سایت خواهید شد.

ابزارهای بسیاری مانند : Pingdom و Page Speed و  Web Page Test  و ....برای چک کردن  مدت زمان بارگزاری سایت وجود دارند که بوسیله آنها میتوانید گزارشی از بارگزاری بخش های مختلف سایت خود مانند فایل ها عکسها و ... بدست آورید همچنین با راهکارهایی جهت حل مشکلات کارایی سایتتان آشنا شوید.

 

 2- بهینه سازی کدنویسی 

بهینه سازی کدهای برنامه نویسی مسلما منجر به اجرای سریع تر کد شده و  اشغال حافظه کمتر میشود.هرچه کد سریع تر اجرا شود سرعت بارگذاری صفحات وب سایت نیز بهتر می‌شود.

فایل های HTML ذاتا تعداد زیادی کد تکراری دارند که شما میتوانید با استفاده از این ویژگی و الگوریتم فشرده سازی حجم قابل ملاحظه ای را برای فایل های خود کاهش دهید.  جالب است بدانید که هر چه فایل HTML شما بزرگتر باشد میزان فشرده سازی نیز بیشتر میشود.

 

3- از هاست مجازی یا اختصاصی استفاده کنید

هاست وب سایت شما تاثیر بسیار زیادی در سرعت وب سایت شما دارد بنابراین بهتر است هاستی با منابع بالا خریداری کنید. هاست های معمولی بدلیل مشترک بودن منابع سی پی یو و رم سرور بین تعداد زیادی وب سایت سرعت پایینی دارند و باعث میشوند سایت به کندی باز شود.لذا جهت افزایش سرعت لود سایت توصیه میشود از هاستینگ های مجازی و یا اختصاصی    استفاده نمائید.

 

4- عکس ها و تصاویر خود را بهینه سازی کنید

اینکه بدانید چه زمانی باید از چه فرمتی استفاده کنید بسیار حائز اهمیت است.زیراکه تغییر دادن فرم تصاویر بطرز چشمگیری حجم آنها را کم میکند.برای کاهش حجم تصاویر میتوانید براحتی از منوی فایل در برنامه فتوشاپ گزینه  Save For Web را انتخاب نموده و یا دکمه Alt+Ctrl+Shift+S را همزمان فشار دهید و فرمت مورد نظر خود را تست کنید.

فرمت- GIF  برای تصاویری با چند رنگ محدود مانند برخی از لوگوها مناسب است .

فرمت - JPEG برای تصاویر با تعداد رنگ های بالا و دارای جزئیات مانند عکس های یادگاری فرمت مناسبی است

فرمت - PNG فرمتی مناسب برای زمانی است که نیاز به کیفیت بالا و پس زمینه شفاف دارید .

 

5- بهینه کردن و فشرده سازی محتوای صفحات

از آنجا که فشرده سازی محتوا تاثیر زیادی در سرعت بارگزاری صفحات وب سایتان دارد ، فشرده سازی کردن فایل ها‏ی HTML ، CSS و جاوا اسکریپت  سبب میشود که پهنای باند کمتری از سرور سایت مصرف شود و نیز  اطلاعات شما در سیگنالهای کوچکتری به درخواست کننده برسد.

 

 

6- استفاده از سیستم کش

نحوه کار سیستم کش وب سایت به اینصورت است که سیستم صفحات وب سایت را در زمانهای خاصی ثبت می کند و باعث میشود هنگامیکه کاربران مجدد همان نسخه را درخواست میکنند، سایت برای مشاهدات بعدی دوباره لود نشود و همان نسخه قبلی را نمایش دهد . بدین طریق باعث صرفه جویی در منابع CPU و Ram Server  شده که بالطبع در طولانی مدت سبب میشود پهنای باند کمتری مصرف گردد و در نتیجه  سرعت سایت ارتقا یابد.

 

 

7- استفاده کردن ازشبکه تحویل محتوا در سایت( CDN)

سورس های CDN بدینصورت عمل می کنند که معمولا در کل جهان سرورهایی دارند و هنگامیکه افراد به وب سایتی مراجعه  کنند این سرویس ها با بررسی فاصله جغرافیایی فرد مورد نظر،  نزدیک ترین سرور را برای ارسال فایل ها انتخاب میکنند و از این طریق به سریعتر لود شدن وب سایت کمک می نمایند و معمولا تا 60% سرعت سایت را افزایش می دهند

 

جهت بهینه سازی سایت و افزایش لود سایت خود مقالات ما را دنبال کنید...

 

سرعت سایت لود شدن سایت بهینه سازی سئو عوامل مهم در سرعت سایت